Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, maj 23, 2007

  Apropå journalistik...

  ...så debuterar jag i dag som krönikör i nättidningen Efter Arbetet med en kommentar om vattenattacken mot Fredrik Reinfeldt.

  Andra om , , .


  Kommentarer om "Apropå journalistik..."

   

  Blogger Johan Hedin skrev... (23 maj, 2007 13:56) : 

  Jag är mest fascinerad av att så många media (främst TV imorse) omedelbart skulle fråga sig (och andra) om det var roligt eller ej.

  Eh. Som om detta skulle ha någon som helst betydelse i fallet. Massor av mobbning är ju t.ex. "rolig" för de som mobbar och de som skrattande ser på. Det gör väl inte mobbningen (eller vatten-aktionen i detta fall) det minsta mer acceptabel.

  Eller är vi numera så gravt indoktrinerade i Tennsjösk utilitaristisk lycko-maximering att det anses helt OK och normalt att väga "roligheten" mot övergreppet?
  Grattis i så fall till alla mobbare och våldtäktsmän därute!

   

  Anonymous Magnus skrev... (28 maj, 2007 14:34) : 

  Kul att se att den här post-Arbetet-satsningen äntligen är på bann; sen gamla Arbetet försvann 2000 har det definitivt saknats en motvikt både till Sydsvenskans pösighet och till den tydliga liberala hegemonin i skånsk media. SDS är ofta en utmärkt nyhetstidning, men dess ledarsida är verkligen ingen höjdare - där härjar ett gäng ungtuppar med en stenhårt inkörd nyliberal linje, ett knippe signalord ("unken nationalism", "folkhemsnostalgiker", "fransmän gör aölltid fel", "USA-hatare") och noll insikt om skillnaden mellan polistisk retorik och realiteter

   

  kommentera