Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

    Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

    måndag, april 24, 2006

    Lokal-tv blir riksdagskanal

    "Använd media" brukar vara ett standardråd från pr-konsulter och andra medierådgivare till politiker och opinionsbildare som vill nå ut med sitt budskap. Detta råd har tolkats bokstavligt av tv-mannen Bo Wanngård som nu ger sig in på en politisk karriär och kandiderar till riksdagen för folkpartiet, med den lokala tv-kanalen TV Sollentuna i ryggen.

    Det är Dagens Media som rapporterar om den märkliga historien. Bo Wanngård drev under flera år den lokala tv-stationen TV Sollentuna, som stoppades - men nu återstartar efter att Wanngård gett sig in i politiken och sett till att Sollentuna kommun upphandlat uppdraget att driva kanalen av honom.

    Till Dagens Media försäkrar dock Wanngård att han inte ska ha något med tv-kanalens politiska bevakning att göra. I stället kommer han att via en egen webbplats att värva väljare i personvalskampanjen. Där finns redan nu ambitiösa videoklipp, och mer lär det komma. Till tidningen berättar Bo Wanngård att han bland annat funderar på att göra reportage från Almedalsveckan och lägga upp på sin kampanjsajt.


    Kommentarer om "Lokal-tv blir riksdagskanal"

     

    Blogger Jonas Morian skrev... (09 maj, 2006 11:41) : 

    Tack för klargörandet!

     

    Lokal-tv blir riksdagskanal'">kommentera