Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, september 20, 2006

  Only in New York

  På plats i New York så känns det som att jag borde avlägga åtminstone någon sorts bloggrapport härifrån. I dag har vi sett flera tänkvärda saker som man nog bara kan se i den här stan. Ett gigantiskt hål i marken på den plats där två berömda skyskrapor en gång stod, till exempel. Eller snarare, visst var det ett stort hål i marken; men än mer påtagligt var ”hålet” i luften – det var väldigt tydligt att något saknades där.

  Under veckan har det också varit fullt pådrag runt FN-skrapan, där bland andra president Bush varit på besök. Och i dag var Irans president Ahmadinejad där. Detta föranledde ett flertal demonstrationer. Vi hamnade mitt i en arrangerade av ortodoxa judar mot sionism, som välkomnade Ahmadinejads besök och sade sig vilja sträcka ut en hand till honom i hopp om fredligt samförstånd. Only in New York...

  Vi har också hunnit med att titta in i Apples fantastiska butik på 5th Avenue. Ett veritabelt Mac-Mecka. Hit kommer vi komma tillbaks och shoppa loss.

  Det finns naturligtvis massor mer att skriva och berätta, men trots att jag varit här flera gånger tidigare så är det lite överväldigande, och jag är ändå huvudsakligen på semester.

  Detta inlägg är pingat på Intressant.se. Andra bloggar om: , , .


  Kommentarer om "Only in New York"

   

  Blogger Johan Folin skrev... (21 september, 2006 13:33) : 

  Om du inte har en redan _måste_ du skaffa en Macbook. Sååååå fina!

   

  Anonymous Johan Eriksson skrev... (21 september, 2006 19:22) : 

  Hur svart ar det att byta tangentbordet pa macbooks (till ett svenskt)? Befinner mig sjalv i USA tills i maj/juni, och med tanke pa att de ar klart billigare har ar det forstas intressant...

  Och alla mer okanda tips pa kul saker i NY tas garna emot. :) Har varit dar ett par ganger, och det far nog bli ett besok till pa vagen hem harifran (ar i Oklahoma). Langtar standigt tillbaks till NY.

   

  kommentera