Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, november 24, 2006

  Varumärkesvård på Timbro

  På Näringslivets Medieinstituts (NMI) webbplats sägs att medarbetaren Mikael Nussdorf "har beslutat att gå vidare", vilket innebär att NMI:s mediegranskande rapporter i fortsättningen kommer att publiceras på timbro.se. NMI sägs dock fortsätta att "granska och analysera de svenska medierna i syfte att bidra till en kvalitetshöjning i rapporteringen". Däremot upphör den dagliga medieanalysen.

  Detta kan tolkas som ett led i att föra ihop några av de delvis spretiga verksamheterna som ryms inom Timbroparaplyet under ett och samma varumärke. Nyligen meddelades även att UNT:s ledarskribent, tillika bloggaren, Håkan Jacobson tar över som projektledare för Timbros ungdomsinriktade arbete; Stureakademin. Stora saker kan vara i görningen...

  Andra bloggar om , , .


  Kommentarer om "Varumärkesvård på Timbro"

   

  Anonymous Calle Friden skrev... (25 november, 2006 22:17) : 

  Jag vet bara att i stort sett samtliga NMI:s "rapporter" fått mig att frusta av skratt. Ett sällsynt hopkok av konspirationsteorier och svammel som fått borgerliga företrädare att generat be om ursäkt. Höjdaren var ju deras "bevisföring" för att Göran Persson skulle gynnas av partiledarutfrågarna...

   

  Anonymous Calle Friden skrev... (25 november, 2006 22:25) : 

  Ett par andra exempel - de - Nussdorf et consortes förmodar jag - hävdar att Sveriges klättring i välståndsligan inte alls är sådan,eftersom FN:s välståndsliga inte alls är ett tecken på välstånd - där man alltså mäter livslängd, utbildning och levnadsstandard - utan att det enda vedertagna sättet att mäta det på är istället OECD:s lista över inkomst per capita. Men uuuuursäkta mig....
  Läs gärna också förundrat deras analys av PublicService, och jämförelsen mellan fotbollshuliganer och svenskt politiskt våld.
  På det hela taget visar Timbro på detta sätt två saker - dels att tokhögern inte alls är död, utan den får resurser och utrymme, dels att samma tokhöger även fortsättningsvis kommer vara en fara för demokratin med sitt förblindade hat mot arbetarrörelse och jämlikhet

   

  Anonymous Daniel skrev... (26 november, 2006 19:17) : 

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (26 november, 2006 20:09) : 

  Ovanstående kommentar raderad pga osaklighet. Kommentera och diskutera gärna sakfrågan, men låt bli att dänga invektiv i huvud på varandra.

   

  Blogger jinge skrev... (26 november, 2006 22:26) : 

  Ska man tolka ditt användande av ”sägs” så att du är lite fundersam om det ligger en djupare betydelse i deras meddelande, eller att de möjligen säger något annat? Du upprepar dessutom ordet två rader längre ner vilket möjligen implicerar att du tror att det ligger ngn vovve begravd här?

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (27 november, 2006 07:27) : 

  Jinge, jag vet ingenting om Timbros inre liv. Upprepandet berodde nog mest på bristande språklig fantasi eller slarv från min sida. Formuleringarna får nog annars mest ses som uttryck för att jag mest spekulerar utifrån begränsad mängd känd fakta.

   

  kommentera