Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, augusti 26, 2008

  Politiskt och tekniskt nörderi

  Stina fortsätter att rapportera från demokraternas konvent i Denver, dels på LNB:s blogg och dels i form av krönikor och ledarartiklar som publiceras av LNB:s abonnenttidningar – som exempelvis Västerbottens-Kuriren.

  Hon konstaterar bland annat att Barack Obama är den första presidentkandidaten som fullt ut använder sig av internets möjligheter. På hans sajt kan vem som helst registrera sig, knappa in sitt postnummer och omedelbart få reda på var och när det ska kampanjas för demokraterna i närheten.

  Denna möjlighet har Stina och jag tänkt utnyttja för att i nästa vecka följa med på gräsrotskampanjande i New York – dock inte som aktivister utan som rapportörer.

  Det ska för övrigt bli intressant att se om hon får rätt i sin spådom om att YouTube om två år, lagom till riksdagsvalet i Sverige, inte finns kvar: ”utan något snabbare, elegantare och än mer lättanvänt”. Jag delar också hennes förhoppning att detta då ska ha letat sig fram till den svenska politiken lika självklart som de amerikanska demokraterna i dag använder videoklipp som kanal till väljarna.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Politiskt och tekniskt nörderi"

   

  kommentera