Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, januari 19, 2007

  Mest länkade politikbloggen

  Skärmdump från BloggportalenJag noterar att min blogg för närvarande verkar vara den mest länkade i kategorin Politik och samhälle på Bloggportalen. Före namnkunniga och rutinerade bloggare som bland andra Niklas Svensson, Per Gudmundson, Per Jodenius, Henrik Alexandersson och Karolina Lassbo. Det känns förstås kul, även om jag naturligtvis inser att jag inte lär bli långvarig på tronen.

  Jag nämnde Bloggportalen i förbigående i måndags, och väntade då fortfarande med spänning på att en ny version skulle läggas ut skarpt. Nu har så skett, och visst har det hänt en hel del. Det är förbättringar rätt igenom, men som Beta Alfa mycket riktigt konstaterat finns det fortfarande en del brister med Bloggportalen.

  En av de största svagheterna är att bloggar som registreras på Bloggportalen kategoriseras utifrån vad själva bloggen sägs handla om, snarare än de olika inlägg som postas där. Och då ganska många bloggare skriver om väldigt olika saker så riskerar etiketterandet att bli väldigt trubbigt. Att min blogg är placerad i kategorin Politik och samhälle är väl i och för sig rimligt, men det kan bli lite missvisande då jag titt som tätt även skriver om musik, film och superhjälteserier.

  Nåväl. Förvirrade läsare får helt enkelt ha överseende med detta.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Mest länkade politikbloggen"

   

  kommentera