Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, januari 19, 2007

  Nya arbetare läser

  I går kväll firade det liberala magasinet Neo sitt ettårsjubileum på Nalen Bar. Nalen Bar ligger en trappa ned, på baksidan av själva Nalen, vilket förvirrade en del gäster. För vid huvudingången hälsade nämligen en helt annan tidning – Dagens Arbete – välkommen till sitt tioårsjubileum.

  Två som gick till fel fest var den moderate riksdagsledamoten (tillika tidigare Timbro- och SvD-medarbetaren) Mats Johansson och Agneta Dreber (vd för Livsmedelsföretagen och tidigare bland annat generaldirektör för Folkhälsoinstitutet). Johansson fanns sig dock kvickt och konstaterade att som företrädare för det nya arbetarpartiet så var det rimligt att tro att det var till Dagens Arbete han skulle. Ganska fyndigt!

  Ungefär som på Neos premiärfest för lite drygt ett år sedan var gårdagens tillställning välbesökt av borgerliga opinionsbildare i olika viktklasser. Men vi var även några – i sammanhanget – politiska avvikare som av i stort sett alla avkrävdes svar på vad vi trodde om Mona Sahlin som blivande partiledare.

  En som jag såg i vimlet men inte hann hälsa på var Svenskt Näringslivs kommunikationschef Tove Lifvendahl. Hon har för övrigt börjat blogga och skriver bland annat roliga dagboksanteckningar om sina vedermödor med att hantera sin arbetsgivares kommunikativa utmaningar.

  * * *

  Jo, för att förekomma insinuationer om min politiska hemvist mot bakgrund av att jag besöker liberala tidningars fester – jag får nästan varje vecka inbjudningar till allehanda tillställningar. Den här veckan var jag till exempel även inbjuden till en specialvisning av Riksteaterns uppsättning av Utvandrarna, samt till releasefesten av Tjuvlyssnats bok. Jag hinner inte gå på allt, men försöker hinna med så mycket jag kan och orkar.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Nya arbetare läser"

   

  Anonymous Helena Söderlind Paues skrev... (19 januari, 2007 10:09) : 

  Känns ju skönt att vi är fler som hamnar på de där tillställningarna trots vår politiska hemvist! eller hur man nu ska se det.

  synd att vi inte hann prata mer igår!

  /Helena

   

  Anonymous Anonym skrev... (20 januari, 2007 10:25) : 

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   

  kommentera