Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

    Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

    lördag, juli 03, 2010

    Tillfällig bloggflytt!

    På söndag drar årets Almedalsvecka i gång, och jag är där för nionde året i rad.

    De senaste åren har jag bloggat intensivt därifrån, dels på min egen blogg - men också på Almedalsbloggen, som numera heter Makthavare.se.

    Så blir det också i år. Den här gången är vi ett rekordstort kanongäng! Läs mer om det här.

    Men från och med i dag är det också officiellt att jag slår mina bloggpåsar ihop med ingen mindre än Johan Ingerö (som även bloggar här och här). Tillsammans kommer vi, med start från Almedalsveckan, och fram till och med valet (plus kanske någon vecka till) blogga tillsammans på Aftonbladet.se under vinjetten Proffstyckarna.

    Det kommer att bli otroligt kul!

    Vi skriver naturligtvis våra egna inlägg utifrån våra respektive ganska olika politiska perspektiv. Ändå blir kanske tonen på Proffstyckarna en lite annorlunda än den vi vanligen håller på våra egna bloggar. Åtminstone jag ser det här som en sorts public service-satsning där vi redogör för rejält skilda politiska synsätt, men ändå försöker ha en mer resonerande ton än vad man vanligen möter i debatter. Samtidigt är ingen av oss särdeles partitrogna så det kan nog bli en del internkritik i det vi skriver också.

    Jag hoppas verkligen på mycket feedback från er läsare! Det är för er vi gör den här satsningen. Låt oss veta vad ni gillar och inte; vad ni vill ha mer respektive mindre av. Jag lovar inte att leverera, men jag lovar att ta till mig av vad ni skriver.

    Nåväl, nu är det lördag morgon och om några timmar sitter jag på färjan på väg mot Gotland och Almedalen. Läs mer om detta på Makthavare.se och Proffstyckarna.



    Andra skriver intressant om , , , , .